Home        Store        Docs        Blog

Product Support   Thrusters and Motors


Topic Replies Activity
Where did your T200 grahps go? 1 June 24, 2019
Effect of vibration of thruster on the hull 1 June 22, 2019
T200 connector leakage 4 June 11, 2019
Full caracteristics of the T100 and T200 5 June 6, 2019
T100 Thruster Propeller Removal 3 June 5, 2019
T100 making humming/ buzzing noises and not working 3 June 5, 2019
Burnt Blue Robotics T100 5 May 28, 2019
T100 PWM to RPM conversion 7 May 27, 2019
Broken Phases on T200 thruster 4 May 22, 2019
M100 Not Working 5 May 15, 2019
BlueROV2 total draw current (from T200's and BasicESCs etc) 6 May 15, 2019
Sabertooth Motor Driver for Bilge Pump motor instead of ESC 4 May 9, 2019
Mounting T200 into larger housing? 2 April 29, 2019
Larger thruster motor development? 15 April 23, 2019
T100 Motor Erratic Movement RPi 3 April 17, 2019
2 Analog Potentiometer Joystick + 1 Arduino + 4 T100 Thrusters - Programming 27 April 17, 2019
T200 thruster will rotate on its own after initializing, no input signal 4 April 2, 2019
5 T100 Thruster, up and down spinning a lot more slowly than all others 3 April 2, 2019
T100 Thruster output not correct from pwm input 2 April 1, 2019
Vectored Thrusters for ROV (T100) 3 April 1, 2019
Detecting ripples when switching ON/OFF bluerobotics thrusters(both T100/T200) 3 March 27, 2019
T100 doesn't work on arduino 5 March 25, 2019
T100 Analog Joystick Issues 12 March 8, 2019
New t200 thruster w/onboard blue esc 7 March 6, 2019
Use of lubricants on T100 4 March 6, 2019
T100 random movements 5 March 4, 2019
T200 holding fracture 4 February 22, 2019
T200 motor full of oxide 2 February 19, 2019
T200 Overvoltage Power Efficiency 4 February 19, 2019
T200 Shaft Collars - recommended shaft play? 3 February 16, 2019